Alt om at være pige 3 – udkommer efteråret 2017

Del

Info

Camilla Wandahl

Alt om at være pige 3

Pris:
Forlag: Høst & Søn
Type: Indbudnet
ISBN: 9788763851923

Udgivet: 2. 10. 2017
Sider: 107
Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen

Download forside

Alt om at være pige 3 – Når alt føles som teater

Høst & Søn

Forestil dig, at det ENDELIG er blevet tid til skolekomedien for 7. og 8. klasserne, og du glæder dig mega meget til at være meget sammen med VITUS som du er vild med – men at du så får den pinligste rolle med det GRIMMESTE kostume (Hvem gider ærlig talt spille et bornholmerur?)

Eller at Asta fra klassen pludselig siger “Du skal altså barbere din dusk af” til din bedste veninde, og det går op for dig, at du ikke engang VED, om du selv har en dusk under armene? (eller hvordan man egentlig lige barberer den af …)

Eller at du får første gang i dit liv SOVER HOS EN DRENG og MÅSKE får dit første kys. Og at hele skolen får det at vide dagen efter.

Netop sådan er det at være Ida

ALT OM AT VÆRE PIGE er en varm og sjov serie for de 10-14årige om alt det, der foregår på pigeværelset bag den lukkede dør. Om hår, der pludselig vokser frem under armene, og hvorvidt man egentlig SKAL barbere det af. Om venner, hundefødsler, jalousi og kysse-tanker. Men mest af alt om at være pige.

Du vil måske også være nysgerrig efter at læse mere om Alt om at være pige 1 og Alt om at være pige 2.

Læseprøve

Pressen skriver: 

“En dejlig varm og realistisk serie om det at være pige i en hverdag med irriterende søskende, drillende klassekammerater og spirende forelskelser. Historien giver et urolig fint indblik i, hvordan livet er i en stor gruppe venner, hvor forviklinger og skiftende forelskelser påvirker alle. Dette bind lever helt op til niveauet fra de foregående i serien.”

Lektør Dorthe Grønbæk

“Kan anbefales til piger, som er ved at komme i pupeteten, og har mange pige problemer! VILDT GOD BOG!”

Børnelæser på Biblo.dk