foredrag

foredrag-2

Forfatterbesøg

Et dialogisk og levende forfatterbesøg, der giver børn og unge større læseglæde!

Camilla fortæller om venskab, monstre, angst og kærlighed med udgangspunkt i sit forfatterskab, der tæller både sørøver-eventyr, tøsebøger, gys og alvorlige realistiske ungdomsromaner. Her er foredrag fra 3.-10. klasse!

Foredragene er levende, dialogiske og underholdende. Her er ingen tøre monologer! Både drenge og piger går herfra med stor læselyst.
Foredragene kan med fordel bookes som indslag i en tema-uge om litteratur eller skrivning.

Vaskeægte sørøvere eller ren tøsehygge?

Foredraget tilpasses målgruppen, så hvis der er seje drenge og piger fra mellemtrinnet, krydres beretningen med eventyret om den første Wandahl, der gik i land i Jylland – og var en vaskeægte sørøver ligesom i bøgerne Søstre på De Syv Have. Fede fortællinger om seje monstre og magi.

For udskolingen er der fokus på angst, rodløshed, kærlighed og kontroltab, når Camilla fortæller og læser højt fra sine ungdomsromaner, som også er meget velegnede som fælleslæsning i klassen.

Til de rene pigeforedrag kan Veninder for altid og tøsehygge mixes med havfrueromancen fra Havets Tåre, så der både er noget for dem, der kan lide hverdagsfortællinger og dem, der er mere til fantasy.

Inspiration og spørgelyst

Mange af børnene blev så inspirerede af hendes fortælling om at være forfatter, at de næsten ikke kunne vente med selv at komme i gang med at skrive, udtaler Line Mørck og Helle Friis Mikkelsen fra Egebjergskolen, som Camilla gæstede i 2014.

Her havde skolens 4. klasser læst Søstre på De Syv Have 1 inden besøget, så da Camilla kom, havde de MASSER af spørgsmål. Resten af ugen skulle de så selv bruge på at skrive historier.

Fordi Camilla allerhelst vil fortælle det, som tilhørerne gerne vil høre om, er der også GOD tid til spørgsmål. Og der er altid mulighed for at vinde en bog og få autografer.
Book