Forfatterbesøg

Boost læselysten med et forfatterbesøg!

Få besøg af en erfaren foredragsholder og lad børnene opleve bøgernes magi.


Mine foredrag for 0.-6. klasse er underholdende, levende og humoristiske – og jeg har skrevet bøger for enhver smag!

I indskolingen kommer jeg gerne udklædt som Kaptajn Wandahl, elverdronning eller alien – de forskellige foredragstyper kan ses i kataloget, som jeg MEGET gerne sender til jer. Skriv blot en mail!

Mit foredrag I sørøvernes verden, hvor jeg kommer udklædt som Kaptajn Wandahl, er i øvrigt udvalgt af Statens Kunstfond i støttekataloget.

Jeg holder også gerne foredrag for forfatterspirer (både børn, unge og voksne) – og jeg har et særligt Halloween-koncept, som kan bookes af biblioteker i skolernes efterårsferie.

Skriv en uforpligtende mail, så får du et foredragskatalog med alt info tilsendt! Jeg kan også hjælpe med link til støtteordningen hos Kunstfonden.

Book

foredrag

Forfatterbesøg på mellemtrinnet (3.-6. klasse)

Børnene på mellemtrinnet bliver med det samme fanget af fortællingen om den første Wandahl (der var sørøver!), som gik i land i Sønderjylland og gav Camilla inspiration til at skrive en sørøver-serie.

Og både drenge og piger blusser og griner, når det handler om pinlige løjer fra Alt om at være pige – fx når to hunde pludselig parer sig – i 14,5 minutter!

Et forfatterbesøg, der giver læselyst! Til sidst er der tid til både spørgsmål, autografer og at vinde en bog.

I sørøvernes verden (0.-2. klasse)

Mød Kaptajn Wandahl!

Den første Wandahl, der gik i land i Sønderjylland var en vaskeægte sørøver – eller i hvert fald kaperkaptajn.

Camilla Wandahl kommer udklædt som sørøver og fortæller eventyr fra sin serie Søstre på De Syv Have – og børnene præsenteres også for hendes letlæste bøger, som de selv kan læse.

Sjovt og fantasifuldt foredrag!

Forfatterbesøg på skrivehold/for forfatterspirer

Som forfatter til mere end 50 bøger og flere håndfulde noveller, har Camilla erfaring med at skrive til de fleste aldersgrupper. Til et forfatterbesøg på et skrivehold deler Camilla skrivetips og indsiderviden fra forfatterverdenen med forfatterspirerne. Et sådant forfatterbesøg kan evt. kombineres med et skriveværksted.

Økonomi

Kontakt mig for info om priser – det hele står i foredragskataloget, hvor alle foredragene også kan ses. Der er mange flere at vælge mellem end de, der er nævnt her på siden, og kataloget opdateres årligt!

Skal dine elever have et boost til læselysten?

Book


Foto: Agnete Schlichtkrull