Kontakt og booking

Camilla Wandahl lever af at skrive bøger, noveller og holde foredrag.
Derudover er hun en flittig blogger og driver også sitet Fabelmor.dk – en blog for selvstændige og kreative kvinder, der drømmer om at udleve deres passion.

Forfatterbesøg

Camilla er en erfaren foredragsholder, og hun kommer gerne ud på skoler og biblioteker og skaber læseglæde og skrivelyst blandt børnene.

Foredragene er dialogiske, fulde af godt humør og selv de læsetrætte drenge går glade derfra. Du kan læse meget mere om Camillas foredrag her.

Noveller til antologier

Camilla har bidraget til en lang række antologier, lærebøger og magasiner. Hun er en erfaren forfatter indenfor mange genrer, herunder realisme, fantasy, eventyr, romantik og letlæsning.

Vil du gerne have Camilla til at skrive en novelle til din antologi eller lærebog, er du meget velkommen til at skrive en mail og fortælle om projektet.

Interviews

Hvis du gerne vil lave et interview med Camilla, er du meget velkommen til at sende en mail. Du kan læse nogle af de interviews, som Camilla har deltaget i her.

Manuskriptlæsning

Camilla læser desværre ikke bøger og noveller mod betaling (manuskriptlæsning) pt., da hun fokuserer på sine egne skriveprojekter. Prøv i stedet at finde en skrivegruppe, der kan man få rigtig god respons på sine tekster.

Ris, ros og feedback

Du er ALTID velkommen til at sende en mail med ris, ros og feedback på Camillas bøger. Dem bliver hun for! Og hvis der er en bog, hvor du drømmer om, at hun skriver en fortsættelse, så må du også gerne skrive det til hende.

Det var faktisk mails fra jer, der fik Camilla til at skrive en fortsættelse til Havets Tåre!

Mail: camilla.wandahl@gmail.com

Du kan også følge Camilla på Facebook, blog og Instagram