Alt om at være pige 2 handler om brevkasser, (lidt for) kåde hunde, kønssygdomme og hemmeligheder – og selvfølgelig om Ida, hendes venner og pinlige familie!

Alt om at være pige 2

Del

Info

Camilla Wandahl

Alt om at være pige 2

Pris: 149,95
Forlag: Høst & Søn
Type: Indbundet
ISBN: 9788763850322
Udgivet: 2017
Sider: 127
Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen

Download forside

Alt om at være pige 2. Mens alle andre kysser

Høst & Søn

Alt om at være pige 2 handler om brevkasser, (lidt for) kåde hunde, kønssygdomme og hemmeligheder – og selvfølgelig om Ida, hendes venner og pinlige familie!

Hvordan er det at være en 14-årig pige, når drengene pludselig hellere vil kysse end at spille computer? Tja, Ida ville ønske hun vidste det, men desværre vil Vitus meget hellere kysse med Liva. Populære Liva, som både har smukke bryster OG en kæreste, men faktisk virker lidt ligeglad med den sidste. Der er ingen retfærdighed til! Selv Idas hund får mere erfaring på kærestefronten end hende… Pinligt!

Med masser af humor og varme fortæller den populære forfatter Camilla Wandahl her en realistisk historie fra hverdagen, som den ser ud for tweenpigen, der så nemt kan synes, at alt er VILDT pinligt! Alt om at være pige er et tøseunivers, som læserne kan spejle sig i, hvor de både bliver taget alvorligt og forhåbentlig kan grine lidt af sig selv og deres mange bekymringer.

Bøgerne i serien kan læses uafhængigt af hinanden fra ca. 11 år.

Det kan også være, at du har lyst til at læse mere om Alt om at være pige 1 og Alt om at være pige 3? Og hvis du er rigtig vild med tøsebøger, er serien Veninder for altid, måske også noget for dig!

Læseprøve

Pressen skriver:

“Dejlig, realistisk og hjertevarm historie om at være pige med alt hvad det indebærer af op- og nedture (…) Uundværlig pigebog, som bør anskaffes på niveau med 1. del af serien.”

Lektør

“Romanen er underholdende, og Idas let rodede venne- og venindesituation ser ud til at være klippet fra hverdagen. Måske er der andre der kan genkende Idas usikkerhed og hendes mange spørgsmål til tilværelsen – om drenge, om veninder og om behovet for at kysse sin kæreste.”

Birte Strandby, Bogvægten