Sam og prins Zako er fanger på sørøverskibet, Den Sorte Vinge. Kaptajn Bako har stjålet Sams magiske smykke og fået fat i halvdelen af det kort, der kan vise vej til Griffens Skat og Den Kolde Nøgle, som pigerne skal bruge til at befri deres mor med.

den-kolde-nogle

Del

Info

Camilla Wandahl

Søstre på De Syv Have 4. Den Kolde Nøgle

Pris: 99,95 kr.
Forlag: Høst & Søn
Type: Indbundet
ISBN: 9788763829182
Udgivet: 04.10.2013
Sider: 68
Illustrator: Jesper Ejsing
Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen
Omslagsillustrator: Jesper Ejsing

Download forside

Søstre på De Syv Have 4. Den Kolde Nøgle

Høst & Søn

Letlæst fra cirka 8 år.

Sam og prins Zako er fanger på sørøverskibet, Den Sorte Vinge. Kaptajn Bako har stjålet Sams magiske smykke og fået fat i halvdelen af det kort, der kan vise vej til Griffens Skat og Den Kolde Nøgle, som pigerne skal bruge til at befri deres mor med. Alt ser sort ud, da det umage par pludselig får uventet hjælp og mulighed for at flygte…

Forenet igen må tvillingerne stå ansigt til ansigt med Den Gyldne Griff, men hvordan skal de få fat i dens magiske nøgle? Farer lurer overalt, og pigerne må for alvor lære at stå sammen!

Camilla Wandahls Den Kolde Nøgle er fjerde bind i serien på i alt seks bøger, alle gennemillustreret i farver af Jesper Ejsing.
Læs også de tre første bøger i serien: Den Sorte Vinge, Den Magiske Storm og Den Røde Slange .

Pressen skrev:

»Jeg elsker søstre på de syv have serien. Det er en fantastisk opfindsom børnebog. Den har det hele spænding, eventyr, venskab, heltegerninger, sågar en smule kærlighed og meget mere … Den kolde nøgle er nok min personlige favorit i serien indtil videre … Tegningerne er en stor del i børnebøger og der må jeg sige at Jesper Ejsing gør et helt fantastisk stykke arbejde med at visualisere serien. Jeg elsker de flotte tegninger. « ****** – Karin Hald, Skrivepulten