Havets Tåre er en overnaturlig kærlighedshistorie. Om at drukne uden at dø. Om at dø uden havet.

havets-taare

Del

Info

Camilla Wandahl

Havets Tåre – samlet udgave

Pris: 149,95 kr.
Forlag: Høst & Søn
Type: Hæftet
ISBN: 9788763841375
Udgivet: 21.10.2013
Sider: 288
Omslagsgrafiker: Mette Breth Klausen og Alette Bertelsen
Omslagsillustrator: Mette Breth Klausen

Download forside

Havets Tåre – samlet udgave

Høst & Søn

For mange år siden, var der krig mellem havfolkene. Striden kostede Prinsesse Perle sin elskede, og på sit dødsleje græd hun en allersidste tåre, som blev forvandlet til en perle. Legenden siger, at den der bærer HAVETS TÅRE er havfolkets sande leder.

Den unge havmand SETH er kommet i besiddelse af Havets Tåre. Men han ønsker ikke at herske. I stedet har han brugt perlens magi til at redde et menneske fra druknedøden…

Sidste sommer druknede LEJLA næsten, og nu hader hun vandet, der giver hende skræmmende mareridt. Af alt i verden har hendes familie nu slæbt Lejla med på krydstogt, hvilket hun bestemt ikke har lyst til. For det er, som om havet kalder på hende.

Da Lejla og Seth mødes på krydstogtet, bliver de begge hvirvlet ind i en tornado af intens kærlighed og farlige intriger. Under havets overflade lurer både havfolk og sirener, og det står hurtigt klart, at Lejlas verden aldrig mere kan blive normal.

Pressen skriver:

»Den er magisk«
***** – skrivepulten.com

»Fantastisk bog«
**** – Boghunden.dk

»Perfekt til dem der er for unge eller endnu ikke kan læse Twilight. Den er sød og sjov, men også romantisk og spændende.«
Sus’ bogblog