Lasse er vild med Fillippa. Fillippa har kysset med Marcus, men ved ikke lige, hvordan hun skal få fortalt det til Lasse, som Alma satser på at score. Forvirret? Det er Filippa!

Del

Info

Camilla Wandahl

Forræderiske hjerter

Pris: 199 kr.
Forlag: Høst & Søn
Type: Hæftet
ISBN: 9788763851558
Udgivet: 21.8.2017
Sider: 204
Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen

Download forside

Forræderiske hjerter

Høst & Søn

Lasse er vild med Fillippa. Fillippa har kysset med Marcus, men ved ikke lige, hvordan hun skal få fortalt det til Lasse, som Alma satser på at score. Forvirret? Det er Filippa! Og det bliver ikke bedre af, at hun skal to uger i sommerhus med sin mor, der igen er blevet droppet af én taber. Som altid træder Lasse til og tager med, men alligevel bliver det en sommerhustur på godt og ondt, som Filippa aldrig vil glemme.

Forræderiske hjerter er en historie om et sommerhus, en stenstrand og en svigtende bikini. Men også om kærlighed og venskab og en mor, der ikke rigtigt kan finde ud af at være mor.

Romanen er for de 11-15årige og er skrevet i samarbejde med Sandra Schwartz.

Hvis du kan lide Forræderiske Hjerter, kan du nok også lide den romantiske roman Et stykke af månen, som Camilla også har skrevet.

Pressen skriver:

“Så fin en bog, som kun Wandahl og Schwartz kan gøre det.”

***** – Lunaskaffekrog.dk

“Forræderiske hjerter har en perfekt blanding af teenagerproblemer, venskab og den første store kærlighed.”

***** – Bechsbooks.dk

“En velskrevet og inderlig historie om den svære skelnen mellem forelskelse, kærlighed og venskab og ikke mindst et kompliceret forhold til en mor, som selv har rigtig svært ved at finde fodfæste og være det fundament en datter kan læne sig op ad (…) Her er den rette blanding af kærlighed, benspænd, alvor og spirende seksualitet. Anbefales varmt til PLC og folkebiblioteker.”

– Lektør Pia Gunilla Park

“Sandra Schwartz har blandt andet skrevet om mobning i Sort Lucia. Camilla Wandahl har skrevet adskillige romaner til og om teenagepiger blandt andet Veninder for altid, Til min bedste veninde i verden, Som en tikken under huden, Alt om at være pige. Fælles for romanerne er stor indføling i det pigede univers og den stilfærdige humor.”

– Birte Strandby, Bogvægten

“Jeg kunne virkelig godt lide humoren mellem Lasse og Filippa, og deres flirtende og legende kommentarer til alt. Det var virkelig en sød historie mellem de to, og jeg kunne sagtens se mig selv i samme situation. Forræderiske Hjerter er en rigtig sød bog om at blive voksen og finde sin kærlighed. Det er ikke sidste gang jeg har læst noget fra Sandra Schwartz eller Camilla Wandahl.”

– Katrine, Bookeater