Sidste bog i den populære serie om de fire veninder Ji, Jose, Ane og Tammy. I bog 7 afrundes serien med en del fortalt af hver af de fire piger.

tose-sjov

Del

Info

Camilla Wandahl

Veninder for altid 7. Tøse-sjov

Pris: 129,95 kr.
Forlag: Høst & Søn
Type: Indbundet
ISBN: 9788763824163
Udgivet: 12.10.2012
Sider: 206
Omslagsgrafiker: Sara Mille Jessen
Omslagsillustrator: Tove Krebs Lange

Download forside

Veninder for altid 7. Tøse-sjov

Høst & Søn

Handlingen udspiller sig over en vinter med både jul, storstilet nytårsfest, skitur, forelskelse og tøsesjov.

For piger fra cirka 8 år, som kan lide moderne, hverdagsrealistiske historier.

Sidste bog i den populære serie om de fire veninder Ji, Jose, Ane og Tammy. I bog 7 afrundes serien med en del fortalt af hver af de fire piger.

» – Pas på! råber Jesper.
Jeg er åbenbart kørt direkte ind foran ham, fordi jeg kiggede på himlen. Inden jeg når at komme af banen, har han ramt mig, og vi tumler om i sneen. Jeg lander på ryggen, og et kort øjeblik bliver luften slået ud af mig. Jesper lander med et bump oven på mig. Vores ski er klikker af af sig selv.
– Av. Jeg gnider min albue og ser op på Jesper.
Hans sorte ski-hjelm omkranser håret, der er blevet ret langt på det sidste. Hans øjne gnistrer, og han ser på mig, direkte på mig. Alle mine fregner og mit røde hår.
– Tammy, siger han.
Og jeg ved virkelig ikke hvorfor. Men lige pludselig løfter jeg mit hoved, og dér midt i sneen kysser jeg ham på munden. «

-Citat fra bogen

Pressen skrev:

»Så er vi desværre nået til det syvende og sidste bind i den populære pigeserie Veninder for altid – og som altid et meget charmerende og “nice” bekendtskab … både forfatteren og de fire piger får meget fint afsluttet et superdejligt bekendtskab med deres læsere! … både stil, sprog og handling er i top. « – Lotte Lykke Simonsen, Lektør

»Spændende historie om veninder, kærester og om at gå i 6. klasse. « ***** – Palles gavebod