Drengekaos” er titlen på femte bog i den poplulære pigeserie Veninder for altid, og som titlen fortæller, stiller bogen skarpt på hvor svært alt det med drenge kan være.

drenge-kaos

Del

Info

Camilla Wandahl

Veninder for altid 5. Drengekaos

Pris: 129,95 kr.
Forlag: Høst & Søn
Type: Indbundet
ISBN: 9788763818896
Udgivet: 10.11.2011
Sider: 160
Omslagsgrafiker: Sara Mille Jessen
Omslagsillustrator: Tove Krebs Lange

Download forside

Veninder for altid 5. Drengekaos

Høst & Søn

Hvorfor er det med drenge så vildt vigtigt, når man går i 6. klasse? Og er det vigtigt nok til at komme op at skændes med sine bedste veninder om?

Ny bog i den populære Veninder for altid-serie “Veninder for altid. Drengekaos” er titlen på femte bog i den poplulære pigeserie Veninder for altid, og som titlen fortæller, stiller bogen skarpt på hvor svært alt det med drenge kan være. Og samtidig vildt vigtigt, når man går i 6. klasse. Både når man er forelsket, og når man ikke er, men har en bedste veninde, som ikke kan tænke på meget andet end ham med de søde øjne.

Serien henvender sig til pigelæsere fra cirka 8/9 til 12/13år, der efterspørger et alternativ til heste- og fantasybøger.

» – Hvor mange procent vil du gerne være kæreste med Frederik igen?
Ane ser direkte på mig. Jeg trækker soveposen op over mit ansigt. Måske lidt barnligt, men jeg har altså brug for lige at gemme mig lidt. Så tager jeg mig sammen. Mine kinder er meget hede og mine fødder føles også varme nede i fodenden af soveposen.
– Altså … i procent …
Jeg trækker på det. Det er altså også svært at svare på! For det første slog Frederik op med mig for to måneder siden. Over sms! Det var tarveligt. For det andet, vidste jeg først slet ikke rigtigt, om jeg var forelsket i Frederik.
Men det fandt jeg jo så ud af, at jeg var, da han slog op og jeg blev ked af det.
For det tredje har jeg besluttet (og også fortalt mine veninder) at jeg IKKE længere vil være forelsket i Frederik.
– 70 procent, svarer jeg så.
Det er løgn. Jeg kan mærke det lige samtidig med at jeg siger det. Mine kinder prikker og prikker af varme. Hvis jeg havde sagt 100 procent, havde det betydet, at jeg helt bombesikkert ville sige ja, hvis han spurgte mig igen. Og det ville jeg. «

-Citat fra bogen

Anmeldelser:
»Ny dansk kvalitetsserie for 10-12-årige, hvor både sprog, handling og personkarakteristik er helt i top. «
– Pia Boisen Michelsen, Dansk BiblioteksCenter

»Veninder for altid 5 Drengekaos er klart værd at læse, hvis du er fan af Camilla Wandahl og hendes gode bøger om de fire veninder, som du kan identificere dig med … Jeg glæder mig meget til i starten af 2012, hvor den allersidste bog i Veninder for altid serien udkommer. «
****** – Helene Zenia Liv Lauritzen, Kulturforunge. dk

»Vellykket 5. del i kvalitetsserie, som denne gang handler om alle 4 piger og ikke har én hovedperson … Dejlig og vedkommende bog om 4 tween-pigers følelser og tanker, som vil blive slugt af målgruppen. «
– Lone Rahbek Christensen, Lektør