Ane er 12 år og bedste veninde med Ji, Jose og Tammy. Hun er en rigtig sportspige og går som den eneste af veninderne til sport/håndbold.

ane

Del

Info

Camilla Wandahl

Veninder for altid 3. Ane

Pris: 129,95 kr.
Forlag: Høst & Søn
Type: Indbundet
ISBN: 9788763815284
Udgivet: 26.10.2010
Sider: 104
Omslagsgrafiker: Sara Mille Jessen
Omslagsillustrator: Tove Krebs Lange

Download forside

Veninder for altid 3. Ane

Høst & Søn

Ane er 12 år og bedste veninde med Ji, Jose og Tammy. Hun er en rigtig sportspige og går som den eneste af veninderne til sport/håndbold.

Handlingen i den tredje bog i den meget populære serie Veninder for altid udspiller sig i sommerferien mellem 5. og 6. klasse, hvor pigerne er med fritidsklubben på Bornholm. Også nogle af de lidt ældre piger fra håndboldklubben, som Ane ser meget op til, er med på turen. Ane føler sig splittet mellem sine gamle veninder og de store håndboldpiger. Serien henvender sig til pigelæsere fra cirka 8/9 til 12/13år, der efterspørger et alternativ til heste- og fantasybøger.

» – Syng! råber Benjamin pludselig, da vi er på vej ned ad en bakke, og så begynder han at skråle “I dag er det Anes fødselsdag …” helt vildt højt. Jose synger med, og så synger Tammy og Ji også. Det føles skønt, at de synger så højt, de overhovedet kan, mens farten får det til at kilde i maven og hjertet dunker. «

– Citat fra bogen

Pressen skriver:

» Camilla Wandahl kommer i sine fremragende pigebøger langt omkring i præ-teenagernes univers og får belyst rigtig mange problemer, og bøgerne bevæger sig ubesværet, realistisk og nærværende i ungpigeuniverset. « ***** – 24timer

» En vellykket treer i en ny serie, som de 10-13årige piger vil tage til sig « – Lektør Ulla Møller

» Den er sjov, engang i mellem lidt spændende og helt klart romantisk « – Sofie Hallgren, Albertslund Posten