Camilla Wandahls kommende YA roman

Del

Info

Camilla Wandahl

Et stykke af månen

Pris: 199,95
Forlag: Høst & Søn
Type: Hæftet
ISBN: 9788763846363
Udgivet: 04.11.2016
Sider: 231
Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen

Download forside

Et stykke af månen

Høst & Søn

Med Et stykke af månen er den populære forfatter Camilla Wandahl tilbage med en romantisk roman om at finde sig selv og se bag folks facader. Om en sommer i gymnasiet, der både byder på fester, bedstevenner, skænderier med forældre – men også den første, store kærlighed, der ændrer alt.
Dina går i 1. g og har albinisme. Det betyder ikke, at hun er kridhvid og har røde øjne, som man måske skulle tro, men hun er helt lys i huden, har super lyst hår og ser ret dårligt. Men ikke SÅ dårligt, at hun ikke godt kan se, hvorfor alle pigerne på skolen er vilde med Lækre Luke fra 3. a.

Et stykke af månen er en coming of age-fortælling, hvor Dina må vælge mellem sin bedste ven, som kender og elsker hende for den hun er, eller den spændende, lækre 3. g´er, som viser sig at være mere end bare pæn overflade. Et stykke af månen er romantik med noget på hjerte.

Hvis du kunne lide Et stykke af månen, kan du nok også lide Hjerte i vente og Forræderiske Hjerter, der også er romantiske romaner for unge. Og måske har du også lyst til at læse Camillas 3 tips til selv at skrive en ungdomsroman?

Pressen skrev:

»Behøver jeg at sige, at jeg sluttede læsningen af med kuldegys og et par tårer?
Fantastisk historie!«
Flyvmedmig.dk

“Jeg elskede den! ELSKEDE DEN! Jeg er vild med hele albinoidéen, og jeg elsker kærlighedshistorien. Samtidig synes jeg at forholdet mellem Michael og Dina er noget så skønt. Jeg må nok indrømme at jeg er mere på “team Michael” end på “team Luke”, men det er jo det smukke ved kærlighed. Man ved aldrig hvem man falder for, heller ikke selvom det virker mærkeligt for andre.”

*****Lunas Kaffekrog

»(…) en dejlig letlæst YA-roman med et unikt twist, som bragte nogle gode følelser frem. Jeg vil helt klart anbefale den til alle jer, der er vild med romantiske YA-romaner!«
Bookeater.dk

»Jeg tror på Dina og hendes kammerater, for Wandahl, der allerede har udgivet 26 bøger siden 2009, skriver med en fin fornemmelse for ungdommens sprog og kultur.
Faktisk gør hun det så godt, at Dinas fortælling glider ind og ud af en slags stream of consciousness, der giver læseren fuldt indblik i både hendes sind og hendes omgivelser.
Det er dybt professionelt og skønt at læse.«
– Fyns Stifttidende

**** »Det her er sådan en bog man bliver suget ind i med det samme. Den er så dejlig let at læse, man flyver bare lige igennem den, og den er meget nede på jorden. Man får en tydelig fornemmelse af Dina som personlighed, og der er faktisk også lidt humor involveret. Jeg er også totalt fan af romantikken. Jeg synes slet ikke det var den mindste smule kliché, faktisk var det rart at det netop ikke var det.«
Sus Bogblog

“Jeg synes at Et stykke af månen er en rigtig god bog. Den beskriver rigtig godt hvor akavet det er, når ens bedste ven vil være kærester med én, og den beskriver også, hvordan en forelskelse i den samme fyr kan ødelægge et godt venskab.”

Læseverden

»På overfladens skærmbillede ser alt så tjekket ud, men det viser sig, at hverken Luke eller Michael eller Dina eller de øvrige venner er så glittede, som de prøver at vise verden. Sådan er det at blive voksen: Man får øje for de fejl, man selv og andre har, og man må så lære at leve med det.«
Bogbotten