Anbefalinger

Åben eng

“Camilla er en fremragende fortæller og havde børnene i sin hule hånd – trods skybrud og HAGL!”

Jannie Schjødt Kold, Åben Eng, 2015

aabeneng2015Foto: Jannie S. Kold

Egebjergskolen i Ballerup

“Vi har haft besøg af Camilla Wandahl til vores 4. klasser – og det var en stor succes. Alle havde på forhånd læst 1. del af Søstre på de syv have.

Camilla fanger drenge såvel som piger, og tager udgangspunkt i både børnenes og bøgernes univers. Hun er en yderst levende fortæller og inddrager hele tiden børnene undervejs i oplægget, så det på intet tidspunkt bliver kedeligt.

Mange af børnene blev så inspirerede af hendes fortælling om at være forfatter, at de næsten ikke kunne vente med selv at komme i gang med at skrive. Og hendes bøger har været væk fra skolebibliotekets hylder lige siden…”

Line Mørck (lærer) og Helle Friis Mikkelsen (lærer og Master i Børnelitteratur), Egebjergskolen i Ballerup, 2013

Finn Due AP
Foto: Finn Due

Skriveklub, Ballerup

“Vi har netop haft et rigtig hyggeligt og interessant besøg af Camilla i vores lokale Skriveklub for børn og unge, og det var meget inspirerende – og ganske morsomt. Camilla fangede børnene lynhurtigt og holdt dem nysgerrige og ivrige under hele besøget. Hun forlod os med en sjov skriveøvelse, som har holdt os underholdt i to uger nu, fordi den har været springbræt for nye veje ind i en fortælling. Og autograferne var bestemt heller ikke dårlige. ;)”

Nina, Skriveklub, Ballerup

Rødovre Bibliotek

“Aldrig har jeg da mødt et menneske med flere historier i hovedet. Man kunne ligefrem se det boble derinde, når Camilla Wandahl fortalte om sin vej til at blive forfatter.

Det var så inspirerende og sjovt at høre – fra første løgn til den serie hun er ved at få udgivet, samtidig med en ungdomsbog – og nå, ja så fik vi også lige lov til at høre et par linjer fra hendes sidste nye påhit. Der er altid en historie på vej, når den ene sendes af sted køres en ny i stilling.

Hun fangede både børn og voksne, fik de generte piger til at snakke med, og gav samtidig gode råd om at hænge i og ikke give op første gang. Min datter på 8 år røg lige hjem på værelset med en notesbog og skrev…”

Kirstine Kjær, bibliotekar

BIBLIOTEKET Rentemestervej

“Vi havde Camilla til forfatterforedrag og oplæsning på biblioteket for noget tid siden. Det var et rigtig godt arrangement – hun er en dygtig oplægsholder og forstår virkelig at inddrage børnene på deres egne præmisser. Efter foredraget kan vi se at hendes bøger er utroligt populære på vores bibliotek og børnene spørger til, hvornår hun kommer igen. Et arrangement med Camilla Wandahl kan varmt anbefales.”

Johanne Elvers Madsen, bibliotekar, BIBLIOTEKET Rentemestervej

Egelundskolen

“Det var rigtig dejligt at have besøg af Camilla i min 7. klasse. Klassen mødte en meget engageret forfatter som med gode pædagogiske evner førte eleverne ind i novellens univers. Man fornemmede hendes skriveglæde, indfølingsevne og gode og umiddelbare evne til at kommunikere med eleverne. Besøget var arrangeret af vores bibliotek som en del af tilbuddene til skolens overbygning.”

Klasselærer, Tina Klemmesen og bibliotekar, Per Fredberg

20130611_110300
Foto: Bettina Lindskow

Brønderslev Forfatterskole

“Camilla fortalte meget levende om den lange vej fra de første skriverier til at få udgivet en roman på et forlag. De unge fik desuden viden om processen fra et forlag viser interesse for et manuskript til den endelig udgivelse. (…)

Alt i alt er den formiddag i selskab med Camilla Wandahl en oplevelse, som de unge vil huske og også vil kunne drage stor nytte af fremover. Det er ikke sidste gang, vi vil benytte Camilla som underviser på Brønderslev Forfatterskole.”

Inger Aarup-Kristensen, Koordinator for Brønderslev Forfatterskole

Næstved Gymnasium

“Camilla var helt i øjenhøjde med vores elever. Alle var dybt opslugt af hendes fortællinger om vejen til forfattertilværelsen. Hendes råd til skriveprocessen var simple, brugbare og lige hvad vores elever havde brug for til selv at komme i videre. Jeg er sikker på, at flere af dem gik direkte hjem og skrev.”

Ina, Forfatterhulen, Næstved Gymnasium

Marianne Vergmann Hvalsø bib 2015
Foto: Marianne Vergmann

Hvalsø Bibliotek

“Camilla Wandahl kom til Hvalsø bibliotek og fik alle vores tilhørere med ud på en rejse blandt sørøvere, monstre og havfruer. Hun fortalte fængende til os under hele foredraget og var rigtigt god til at lade børnenes spørgsmål blive en del af foredraget. Børn og voksnes spørgsmål blev besvaret både en og to gange med en grundighed der fik børnene til at ville vide mere og stillede endnu flere spørgsmål.

Alle hendes bøger blev omtalt og enkelte dele læst op. Jeg har snakket med flere tilhørere siden arrangementet og de syntes det var et fantastisk foredrag og hendes bøger har været udlånt lige siden. Vi vil meget gerne lave et foredrag med Camilla igen.”

Marie Aagaard Rehfeld, Hvalsø Bibliotek

bogforum 15
Foto: Caroline Marie Tetzlaff